Nederlandse Taal en Cultuur school, ook voor Vlaams sprekende kinderen

Wij willen u graag op de hoogte brengen van onze Nederlandse Taal en Cultuur school hier op Cyprus. Uw Vlaams sprekende kinderen zijn natuurlijk ook van harte welkom!

“Zenon” is een NTC school op Cyprus.

Ons NTC-primair onderwijs is een aanvulling op het reguliere dagonderwijs. In de lessen staan schrijven, lezen, spellen, grammatica en communicatie centraal. Het leerkrachtenteam bestaat uit gediplomeerde, vakkundige en ervaren mensen die met veel enthousiasme de kinderen de Nederlandse taal bijbrengen. Zij zijn gespecialiseerd in het lesgeven aan meertalige kinderen met verschillende culturen.

Naast Nederlandse taal biedt de "Nederlandse school" ook een stukje Nederlandse cultuur. Het gezamenlijk vieren van Koningsdag en Sinterklaas en ook buitenschoolse activiteiten zoals schaatsen of een voorleesontbijt zorgen voor het culturele aspect.

Kinderen in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar kunnen zich aanmelden. Het schooljaar loopt van september t/m juni. De leslokaties zijn verspreidt over het hele eiland.

Wij zouden het ontzettend leuk vinden als u interesse in onze school heeft. Uit ervaring weten we dat Nederlandse les ook voor Vlaams sprekende kinderen prima werkt!

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www-nederlandse-school-cyprus.eu of neem contact met ons op via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vriendelijke groet,
Bestuur “Zenon”